Mitä jos kortti katoaa?

Tulityö-, työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorteista kannattaa pitää huolta, mutta joskus saattaa kuitenkin käydä niin, että kortti on kadonnut. Olemme kasanneet valmiiksi kätevät ohjeet kadonneen kortin korvaamiseen.

Tulityö-, tieturva-, ja soster-kortti

Tulityö-, työturvallisuus-, ensiapu- ja tieturvakortti
Uuden kortin voi hankkia SPEKin rekisteripalveluiden puhelinpäivystyksestä arkisin 9-14 välillä numerosta (09) 4761 1301. Puhelinpäivystyksen lisäksi uuden kortin voi tilata myös SPEKin verkkokaupasta. SPEK veloittaa uuden kortin tilaamisesta.
Jos kortti on kadonnut ja sitä kysytään työmaalla, voi pätevyyden todistaa yllä mainittuun numeroon soittamalla. SPEKin rekisteripalveluiden puhelinpäivystyksestä on myös mahdollista saada tilapäinen todistus kadonneen kortin tilalle sähköpostitse.
Tulityökortti on myös mahdollista ladata puhelimeen, jossa se on kätevästi saatavilla jos fyysinen kortti sattuu unohtumaan tai katoamaan. Kortin voi käydä lataamasta osoitteesta korttitieto.fi. Kirjautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja kortin lataamiseen itse kortin numeron, joten kortti kannattaa ladata hyvissä ajoin tai vähintäänkin kirjata kortin numero ylös kaiken varalle.

Työturvallisuuskortti

Uuden työturvallisuuskortin voi tilata kadonneen kortin tilalle Työturvallisuuskeskuksen Työturvallisuuskortti-sivuilta tämän lomakkeen kautta. Varmistathan ennen uuden kortin tilaamista, että kortti on varmasti voimassa ottamalla yhteyttä TKK:n asiakaspalveluun sähköpostilla osoitteeseen kortti@ttk.fi tai soittamalla numeroon (09) 616 261. TKK veloittaa uuden kortin tilaamisesta.
Myös työturvallisuuskortti on mahdollista ladata puhelimeen korttitieto.fi palvelusta.

Muut kortit:

Muiden kadonneiden korttien tapauksessa – mutta myös yllä mainittujen kohdalla – voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Veloitamme uuden kortin tilaamisesta voimassa olevan hinnastomme mukaisen maksun.
Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse numerossa 010 326 7712 tai sähköpostitse osoitteessa info@koulutuskeskus.com