Kuorma- ja linja-auton kuljettamista koskeva lainsäädäntö edellyttää ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuljettajalta ammattipätevyyttä. Ammattipätevyys on vaadittu henkilöliikenteessä 10.9.2008 alkaen ja tavaraliikenteessä 10.9.2009 alkaen.

Älä jätä koulutuksia viime tippaan! Ammattipätevyyden ylläpitämiseksi sinun täytyy suorittaa viisi jatkokoulutuspäivää viiden vuoden jaksoissa. Hyvä suoritustahti on esimerkiksi yksi koulutuspäivä per vuosi. Ainoa pakollinen aihe on ennakoivan ajon koulutus ja muut koulutukset ovat vapaasti valittavissa.

Tästä pääset tarkastelemaan omia ammattipätevyystietojasi. Palveluun voit tunnistautua mobiilivarmenteella tai henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Tarjoamme laajan valikoiman ammattipätevyyden jatkokoulutuksia ympäri vuoden ja suomen. Ilmoittaudu mukaan kurssihausta tai soita suoraan asiakaspalveluumme 010 326 7712.

Ammattipätevyyden jatkokoulutuksia kutsutaan muun muassa seuraavilla nimillä: ammattipätevyyskoulutus, CAP-koulutus, direktiivikoulutus, jatkokoulutuspäivä ja Trafi-koulutus.