[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lämpömittari alkaa pikkuhiljaa värähtämään pakkasen puolelle, mutta onneksi marraskuun koulutustarjonta lämmittää mieltä.
Marraskuussa kurssia on tarjolla tuttuun tapaan perinteinen täyslaidallinen korttikoulutuksia, mutta villinä korttina on kuun lopussa järjestettävä yritysvalmennus Menestyksekäs myyntitaito. Yritysvalmennuksen vetäjänä toimii Jari Collin, myynnin ja asiakaspalvelun erikoisosaaja. Jarin valmentajaura on kestänyt jo yli 20 vuotta, jonka aikana hän on kerinnyt valmentaa monia myynnin ammattilaisia useille eri aloille ja yritykselle vahvalla menestyksellä. Menestyksekäs myyntitaito-yritysvalmennus järjestetään Hämeenkylän kartanolla kuun lopussa, 28. päivä. Yritysvalmennukseen voit ilmoittautua täältä.
Alta löydät muutamia marraskuun koulutuksia:
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Tulityökurssit

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Työturvallisuuskurssit

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Ensiapukurssit

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Yllämainittujen lisäksi tarjolla on tuttuun tapaan myös Ennakoiva ajo-, Tieturva 1- ja sähkötyöturvallisuuskursseja. Marraskuun koko kurssitarjonnan löydät kurssihaustamme. Hakua käyttämällä löydät helposti aikatauluusi parhaiten sopivan kurssin.  Otathan myös huomioon, että monesta koulutuksestamme on myös mahdollsta saada ammattipätevyysmerkintä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]