Olemme tänään ottaneet käyttöön uudistetun nettisivustomme. Tulemme vielä tekemään pieniä muutoksia ja hienonsäätöä tulevina viikkoina. Nettisivu-uudistuksen taustalla on ollut ajatus päivittää sivusto vuoteen 2017 selkeämmän ja yksinkertaisemman ilmeen kera. Uutena toimintona tuomme käyttöön täysin uudistetun kurssivarausjärjestelmän.
Olemme parantaneet nettisivujen ulkoasua ja käytettävyyttä monella tapaa. Esimerkiksi yläreunan valikko on entistä selkeämpi, sillä koulutukset kohdan takaa näkee yhdellä silmäyksellä koko kurssitarjontamme. Myös navigointi kurssista toiseen on jatkossa huomattavasti helpompaa. Yläreunan valikon lisäksi tiettyä kurssia tarkastellessa löydät sivun oikeasta reunasta pikalinkit toisiin koulutuksiin.
Oikean reunan navigointipalkin lisäksi kurssi-infosivujen ilmeessä on myös muita uudistuksia. Linkit paikan varaukseen sekä ryhmätarjousten pyytämiseen ovat nyt aikaisempaa helpommin löydettävissä heti sivun avautuessa.
Suurin uudistus sivustollamme on kuitenkin täysin uusi kurssivarausjärjestelmä. Kurssihaku-sivu korvaa kokonaan aikaisemman kurssikalenterin, sekä kurssi-ilmoittautumislomakkeen. Kurssihakuun pääset suoraan etusivun yläreunasta, mutta myös kurssi-info sivuilta.
Uudessa kurssihaussamme saat alkuun nähtäväksesi kaikki tulevat kurssimme. Vanhaan kurssikalenteriimme verrattuna uudella sivulla saat näkyviin yhdellä kertaa kaiken olennaisen tiedon tulevista kursseistamme. Kurssit, joilta on mahdollisuus saada ammattipätevyysmerkintä, ovat nyt myös selkeästi merkittynä. Kursseja pystyy myös rajaamaan kurssityypin, paikkakunnan tai päivän mukaan. Tummennetut päivät kuukausikalenterissa ilmoittavat, minä päivinä kursseja järjestetään.
Kurssien varaaminen on helppoa. Sopivan kurssin löydettyäsi painat vihreää Varaa paikka-nappia. Tämän jälkeen aukeavaan näkymään laitat normaalisti varaajan tiedot. Seuraavalla sivulla voit halutessasi täyttää kurssille osallistujien tiedot ennakkoon, valita maksutavan ja tarvittaessa laittaa lisätietoja sille tarjottuun laatikkoon. Toimitusehtojen hyväksymisen ja vahvista varaus napin painamisen jälkeen sinulle näytetään vahvistus varauksesta
Nettisivujemme kehitys ei kuitenkaan lopu tähän, sillä  tulemme kehittämään sivuja jatkossakin. Otamme mielellämme vastaan palautetta uusista sivuistamme, hyvää tai huonoa. Kerrothan, jos jotain jäi mielestäsi uupumaan sivuiltamme tai jos jokin ei toimi. Myös positiivinen palaute on bonusta jos jokin uudistus on mielestäsi erittäin hyvä. Toivoisimme palautetta erityisesti uuden kurssivarausjärjestelmämme suhteen niin saamme hiottua sen huippukuntoon!
Palautetta voit antaa palautelomakkeemme kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@koulutuskeskus.com