Rekrytointi

Etsitkö uutta työpaikkaa. Ehkä kokonaan uutta uraa. Me olemme perustamisesta lähtien olleet nopeasti kasvava koulutusyritys ja työllistämme jo nyt yli 30 alan ammattilaista koostuen hallinnon henkilöstöstä, kouluttajista ja myyntityöntekijöistä. Etsimme hyviä tyyppejä työskentelemään lähinnä myynnin parissa.

Lisäksi etsimme silloin tällöin uusia kouluttajia – etenkin sellaisia, joilla on pätevyydet kouluttaa useampia korttikoulutuksia, kuten tulityö-, ensiapu- ja työturvallisuuskortit.

Voit olla nuori tai jo kannuksensa hankkinut ammattilainen. Ikä on meille vain numero ja parhaassa tapauksessa valtava rikkaus.

 • Myyntineuvottelija

  Myyntineuvottelija

  Mielenkiintoisessa tehtävässä tavoitteenasi on uusasiakashankinta ja ajanvarauksien tekeminen niin uusille kuin jo olemassa oleville yritysasiakkaille. Käytössäsi on valmiit asiakasrekisterit, nykyaikaiset järjestelmät ja luonnollisesti asiakasyhteydenpitoa varten puhelin ja sähköposti. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen, arkisin 7,5 tuntia päivässä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista.

  Työssäsi pärjäät parhaiten asenteella, jossa pyrit haastamaan itsesi päivittäin huippusuorituksiin. Työ on osittain asiakastarpeiden luomista, joten kunnianhimoinen ja periksiantamaton tyyli takaavat henkilökohtaisten tavoitteiden toteutumisen. Iälläsi ei ole merkitystä – voit olla niin innokas nuori tai jo kannuksensa hankkinut ammattilainen.

  Annamme sinulle onnistumisen eväät kattavalla alkuperehdytyksellä, jonka aikana tutustut yhtiöömme, työkavereihisi ja projekteihimme. Kehittämämme koulutusohjelman avulla saat täyden tuen kehittyä alan ammattilaiseksi. Näiden lisäksi kannustavat työkaverit, motivoiva palkkaus ja bonukset sekä työilmapiirimme tekevät työpaikastamme ainutlaatuisen.

  Hae paikkaa

 • Valmennusmyyjä

  Valmennusmyyjä

  Mielenkiintoinen tehtäväkenttäsi sisältää uusasiakashankintaa ja runsaasti yhteydenpitoa jo olemassa oleviin asiakkaisiin. Työpäiväsi vietät viihtyisässä loft-toimistossa, käytännössä sähköpostin ja puhelimen ääressä, joilla pidät langat tiukasti käsissäsi omaan asiakaskantaasi. Hankit asiakkaita avoimiin ja yrityskohtaisiin valmennuspäiviin. Valmennuspäivien sisällöt kattavat mm. myynnin, tietotekniikan, lakipuolen ja markkinoinnin osa-alueita.

  Olet etsimämme henkilö, mikäli saat motivaatiota onnistumisista ja janoat menestystä työelämässä. Voit olla jo kannuksensa hankkinut alan kokenut ammattilainen tai positiivinen rohkea nuori, kunhan asenteesi on kohdallaan!

  Tarjoamme sinulle alkuun kattavan perehdytyksen, jonka jälkeet olet valmis kasvamaan valmennusmyynnin ammattilaiseksi. Lisäksi saat säännöllistä koulutusta, motivoivan palkkauksen, rennon työilmapiirin ja näköalapaikan kasvavassa yritysryhmässämme.

  Nyt jos koskaan! Tule mukaan menestystiimiin rakentamaan omaa uraasi koulutusliiketoiminnan parissa. Oletko motivoitunut ja valmis tekemään tulosta?

  Hae paikkaa

Background