1. Helppous

Kurssin suorittaminen verkossa, vaikkapa webinaarina, on helppoa ja yksinkertaiset ja kattavat ohjeet webinaariin löytyvät täältä (https://koulutuskeskus.com/webinaari-ohjeet/) . Tarvitset vain laitteen jossa on toimiva kamera ja mikrofoni.

2. Nopeus

Vaikka webinaarimme kestävät yhtä kauan kuin lähikoulutuskin, säästät silti aikaa matkoissa ja lisäksi tarjonnassamme on lähes joka päivä webinaareja, vaikkapa Työturvallisuuskortti. Näin ollen saat nopeasti kortin päivitettyä, eikä sinun tarvitse odottaa lähikoulutusta.

3. Taloudellisuus

Kun suoritat esimerkiksi Työturvallisuuskortin webinaarina kotona, säästät matkakuluissa kun sinun ei tarvitse poistua mihinkään.

4. Käytännöllisyys

Webinaareihimme tai omaan tahtiin suoritettaviin verkkokoulutuksiimme on helppo varata paikat useammalle henkilölle vaikka heti seuraavalle päivälle tai samalle viikolle.

5. Turvallisuus

Korona-aikana useita lähikoulutuksia on jouduttu perumaan, sillä niitä ei ole nyt ollut turvallista järjestää.Verkossa suoritettava koulutus sen sijaan on turvallisista turvallisin muoto, sillä oman kodin suojassa et altistu.

Recent Posts

Recent Comments

    Recent Posts

    Tilaa uutiskirjeemme