Google for Business

Google tarjoaa paljon liiketoimintaa edistäviä sovelluksia, joita suomalaisetkin yritykset ovat ottaneet hyvin käyttöön. Syinä varmasti ovat palveluiden edullisuus ja monipuolisuus. Sovellukset ovat kehittyneet lyhyessä ajassa huomattavasti ja moni yritys ei käytä palveluita riittävän tehokkaasti ja voivat menettää kilpailukykyään markkinoilla.

Tämän vuoksi olemme räätälöineet Googlen palveluista monipuolisia koulutuspaketteja, joita käymällä henkilöstö oppii nopeasti ja tehokkaasti käyttämään sovelluksia monipuolisesti ja liiketoimintaa edistäen.

Koulutus kattaa mm. business-sähköpostin käytön, sheets-taulukkolaskentaohjelman, docs-tekstinkäsittelyn ja Googlen tarjoaman pilvipalveluratkaisun (GoogleDrive). Lisäksi valmennuksissa käydään läpi räätälöidyt mahdollisuudet, joita Google tarjoaa yritysasiakkaille veloituksetta.

Oman työn helpottamiseen löytyy sadoittain erilaisia valmiita ratkaisuja ja lähes kaikkia ohjelmaa pystyy myös itse räätälöimään. Koulutuksessa tuodaan mahdollisuuksia hyvin esiin case-esimerkkien avulla.

Koulutusten kestot vaihtelevat 4-8 tuntiin.

Tarjouspyyntö

Oletko varaamassa koulutusta yli 10 hengelle? Pyydä tarjouksemme ryhmälle.

Kokemuksia

”Googlen drive tuli tutuksi koulutuksessa ja uskon, että se tulee mullistamaan täysin tiedon jakamisen yrityksessämme.”

Varaa paikka

Seuraavat koulutukset


Tiedustelu koulutusta asiakaspalvelustamme 010 326 7712